☃ UPU ☃



semalam keputusan upu untuk lepasan diploma setaraf dah keluar.
dengar cerita ramai jugak yang tak dapat.
kepada yg tak dapat tu, jangan risau.
try lah buat rayuan.
mane taw lepas ni dapat kan?
yang dapat tu, tahniah :)
bermula lah alam baru kan lepas ni.
so, kepada yg dah mohon tapi blom check.
silalah check sekarang di SINI.
kalau korang pon berjaya, tahniah sangatttttttttt double triple :D
kalau permohonan korang mcm kes di bawah ni




sha sarankan korang double cek form yg korang isi sebelum buat rayuan.
jgn jadi mcm kes kwn sha, kena reject sbb tarikh tamat pengajiannye autofill.
elok2 last year punye tarikh, jadi tarikh tahun 1970.
kesiannn kan?
so, make sure double check utk kesenangan korang :)
okelahhh, dah habes celoteh.
Assalamualaikum wbt :)

2 comments:

Nurskyler said...

aduh. keciannya. kena pesan kat kawan neyh . kena double check.

sAhizatuL sAhimi said...

mmg benda serious nii. for our future kan? so, kena tengok betol2 :)