Happy Old Day Sayang!!


hari ni sha rasa happy gileee.
nak taw sbb apa?
hari ni birthday incik boifren sha :)
walaupun sha takde hadiah nak bg kat dia
almaklum lahh, sha ni penganggur
sha pun buatkan video khas untuk dia
sha jd org first wish birthday dia kat fb n msg
sha dpt ilham buat video ni lpas usha 1 blog ni
sha tak ingat lah sape punya blog
maaf beribu-2 lemon kepada empunya blog
sha tengok ayat-2 dia. nice sgttt
lagi best dr video sha ni
sbb sha buat video last minute
sha tengok entry org tu last two weeks kot
sha try cri kat history kot-2 terjumpa empunya blog
tp susah la, sbb sha blogwalking ramai sgt blogger
sha pun ingat-2 lupa cemana video yg org tu buat
sha just buat je ikut ingatan
hahaha :D

so, kepada incik boifren
selamat hari lahir! :)

enjoy!! :)



video

2 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

haha,,, tak sabar nak buat entry untuk my bf lak nanti,, kih3.. apa kata buang yang verification code tu,,, susah nak comment la sayang :D

sahizatul sahimi said...

hehe. cari idea baik punyeee :) errkk. thanxx. insyaAllah akan di buang :)