Kaki Novel


based dari tajuk tu, bukanlah bermakna kaki sha ni ada novel
or bawah kaki ada novel.
tapi, semenjak dua tiga menjak ni sha dah jadi terminat gila dgn novel
mungkin di sebabkan oleh tahap kebosanan yg dah mencapai tahap petala ketujuh :D
so, sha pon bacalah novel.
mula-2 sha just baca untuk suka-2.
tapi bila dah habis novel tu, timbul minat pulak
3 novel sha baca dlm masa kurang seminggu.
novel yg first sha baca dlm minggu ni, Cucur Bawang dan Kopi O


korang boleh review kat link yg sha bagi tu yeaa
kisah nye pasal seorang tomboi yg suka curi cucur bawang.
cerita ni kelakar + sedih sikit.

then, lpas dah habis baca novel yg kat atas tu
sha sambung pulak pembacaan dgn novel keluaran Alaf 21, Ingat Janji Kita
cerita ni pon pasal tomboi yg terpaksa jadi tomboi.
tapi cerita ni permulaan nya agak membosankan
sebab cerita nya agak meleret-2.
tapi lpas setengh jalan baca, best pulak :)


lepas habis je buku ni, sha terus baca novel lain pulak.
tapi novel ni sebenarnya dah lama, tapi sha je yg baru ada kesempatan nak baca
novel Cinta 3 Suku
ceritanya pasal Nurul Iman dengan Kapten Azahari
cerita ni, aku memang puas hati baca.
memang sangat-2 best.
tak kisah la cerita pasal keluarga sebenar Iman tu meleret ke, ape ke.
sebab, cerita nya sangat kelakar + sedih.
sampai nangis aku baca [pulun nak feel]
hahahaha


kalau korang nak taw pasal novel-2 ni, review kat link yg sha bagi tu yea :)

btw, sha nak mintak korang doakan kesihatan incik boifren sha.
dia accident semalam.
kes penat keje, nak cepat sampai.
kesian dia.
tolong doakan kesihatan dia yea awak-2 semua.
terima kasih :)

so, sampai sini je lah celoteh sha.
Assalamualaikum wbt
tak jawab dosa, jawab sayang :)



2 comments:

NadiaChan said...

tau dok cinta 3 suku tuh nad dok cari tau... nad ade buku akhirnya aku kahwin juga (klo x salah ingat lah) dari penulis sama herna diana... I love her...citer n ayat dier guna sempoi giler kot so I LOIKEEEEEEEE~~~... tapi tgh sedih gak sbb x jumpe2 lagi buku yg 3 suku tuh..nak baceeee sgt.. hari tuh jumpekn tapi poket xde duit wooooooo jadi cancel beli..nie dah simpan skit duit ...gi cari x jumpe lak....

sahizatul sahimi said...

haikkk? acane bleh tak jumpa pulak? adik aku beli buku tu kat mph. ade je lagikk. try la survey mana-2 kdai buku. sure hadoooo. good luck! hhaha :D