nak keje!!!

tak jawab dosa, jawab sayang :)
hari ni sha nak story mory sket pasal keje.
sha ni dah la tak keje lagi,
memandangkan keadaan yg terlampau mendesak,
sha buat je resume and hantar je kat semua online job ads.
hahahaha. gempak tak?
padahal satu pon tak panggil-2 lagikk. grrrrr!!
tp, member sha ada ajak sha join dia keje dekat Royal Belum
errrr. korang taw ke kat mana tempat ni?
taw tak hutan simpan belum, grik?
dekat area-2 situ lahh.
then, ada lagi satu job offer.
sha rasa tempat ni, tak payah bgtaw pon korang taw dak? :D
nampak tak ada sedikit percanggahan dgn course yg sha amek dulu?
hahaha, takpe lahh.
rezeki ada kat mana-2
mana yg sha dpt, tu yg sha sambar dulu.
bukan apa, dah lama sgt sha terperuk dlm rumah.
mak abah pon dah sihat alhamdulillah
walaupon belum 100%,
tp sha cuma cari je dulu kerja.
dapat or tak, Allah yg tentukan rezeki kita kat mana kan :)

then, sekarang ni mmg trend mustache kee?
sory, sha mmg lambat seket bab-2 trend ni.
masa tu takde walaupun sha ni tak keje lagi :)
blogwalking blog org, ramai yg guna template mustache lahh
gambar pakai mustache laa
so, sha pon search la mende alah tuu
nak jugak buat kannn :D
then, sha upload kat sidebar tu
mmg buruk nampaknye
takpe, akan di ubah dlm masa terdekat :D

so, that's all yg sha nak cerita sepanjang minggu ni.
btw, sha dah habis ganti puasa and puasa enam.
korang camane?
hehehe.
salam sayang untuk semua readers :)
assalamualaikum.


*lagi dua hari, hari jadi incik boifren. apa sha nak buat nii?? suggestion pleaseeee. thanxxxx :)

2 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

tak suka mustache tu,, nonono

NadiaChan said...

Aton comel...xpe xpe xpe..sayer pun ade masaalah jugak...emak ayah sakit jadi status sayer menganggur mcm buah anggur yer...hahahahahaha..owh owh owh...comel lah blog hang...ajaq sikittt..saya budak baru blajaq k..xD