Kek Puding Karamel Pelangi


dah lama rasanya sha tak update blog kan?
dah berbulan lamanya.
since dah ada hobi baru ni, sha jarang sikit nak update blog.
sttp, sha skrg sgt minat gile memasak.
especially kek. sangat best buat kek :D
tadi sha ada buat kek. tapi kek biase-2 je lah
kek puding karamel pelangi versi mini. haha
why tetibe jadi mini erk? haha
oven sha ni kecik, pastu rendah je. acuan besar tak muat.
so, terpaksa lah guna acuan kecik
1 potong terus masuk dlm mulut. hehe
kan senang n mudah nak makan :)
korang nak try tak? meh sha bg url kat korang.
sha pun refer dekat blog Lovely Kitchen
tapi kek sha buat ni takde la secantik kat blog Lovely Kitchen tuu :D
sha punya kek biase jee. mini lah katakan 


see, mini sangat kan :D
takpe lah, asalkan sha cuba buat.
janji puas hati dpt makan.
n puas hati dpt tambah lemak lagi dlm badan. haha
selamat mencuba yeah
Assalamualaikum wbt
tak jawab dosa, jawab sayang ;)