Selamat Bertunang


woaaa lama sangat rasanya tak update blog.
dah bersawang pon.
takde cerita menarik nak di kongsi
so, hari ni nak story mory sikit pasal sahabat sejati sha yg baru je selesai bertunang semalam



cantik kan dia? tarikh pon cantik 22122012
ni kawan sha dari sekolah rendah lagi.
dia kawan dgn tunang dia dah lebih dari 6 tahun
tunang dia tunggu dia dari sekolah menengah lagi
sebelum ni dia tak la kurus mcm ni, sejak dia sambung blaja, slalu diet agaknya. hahaha


manis je dia kann


ni sha dengan dia.
ambik berkat la katakan. haha
yg blakang tu kakak dia. akad nikah mlm sebelumnya


ni pulak FFL sha.
dia mmg suka posing mcm bapok. hahaha


ni lah encik tunang kepada Nur Azimah, Hairul Nizam :)


antara member yg dapat hadir


si tunang bersama si pengantin :)


parents member sha


hantaran dari pihak perempuan


ambik berkat dari bakal makcik. haha
dapat 2 bentuk cincin. cincin merisik dan tunang.
alhamdulillah. selesai segala urusan.
semoga hidup bahagia sehingga ke jinjang pelamin dan seterusnya hingga ke syurga.
ameen

assalamualaikum wbt

No comments: