Qistina Binti Rabean's Blog Giveaway



anda semua nampak tak banner yg ditempek besar di atas nun?
errr.. apsal skema sgt ni? haha
well, ni nak cite sikit.
sha ada join GA ni.
sekadar mencuba, tp hadiah menarik jugakkk. class kau! haha

HADIAHNYA:
First place : RM 100 *bank in 
Second place : RM 50 * bank in 
Third place : RM 30 *bank in / top up,terserah kepada yg mng
Fourth place : RM 20 *top up 
Fifth place : RM 10 *top up


rabak tak mata tengok list hadiah? haha
klik banner utk join okehh.

TAGGED:
http://zarnaelya.blogspot.com/
http://thisissyufaahusainsblog.blogspot.com/
http://mierah-mapang.blogspot.com/
http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/
http://cikizzati.blogspot.com/ 
Assalamualaikum WBT :)

Giveaway She's Cantik Online Shop

hye u guys. jom join GA ni.
terutama bagi ladies, mmg ohsem lah hadiahnya.
klik banner untuk join :)
STEP 1
-buat satu entri tentang giveaway ni. tajuk entry "Giveaway She's Cantik Online Shop"
- copy banner diatas,link kan pd giveaway ni.
copy paste step 1 hingga step 4 kedalam entry giveaway anda
STEP 2
-LIKE fanpage . klik->  She's Cantik Online Shop. dan like.  WAJIB      -letakkan link like fanpage ini dalam entry giveaway anda.WAJIB
STEP 3
-copy paste ayat dibawah dan share link fanpage "She's cantik Online Shop" , di fb anda.
-jom shopping online kat sini, semua pada harga murah. semua nya sangat menarik. do like this fanpage too :) http://www.facebook.com/beautyladyonline
-dan berikan bukti seperti dibawah. WAJIB

STEP 4
-tag 5 orang . pastikan mereka tahu.. WAJIB
-tinggalkan link entry anda di ruang komen give away ini. tekan link -> "Ruang Comment Giveaway She's Cantik Online Shop"utk tinggalkan link entry anda.

TAG:
http://amyfendi.blogspot.com/
http://cahayashakira.blogspot.com/
http://lifeisdedicatedforhim.blogspot.com/
http://secawan-teh-hijau.blogspot.com/
http://www.eymasushoppe.blogspot.com/
http://caeshashi.blogspot.com/


p/s : giveaway ini akan ditutup pada 13 febuari 2013.
sekiranya penyertaan kurang dari 50 orang, admin akan batalkan giveaway ini. 
jom tag kawan2 sertai giveaway ni, semua orang pon boleh.
GOOD LUCK  :)

NEW YEAR GIVEAWAY by SHAZREENA SHUKRI



Air pasang pagi surut pukul lima,
Nyonya bangun pagi siram pokok bunga,
Shazreena Shukri bukan anak nyonya,
Tapi muka manis macam anak cina.

Limau purut masak di dahan,
Batang selasih condong uratnya,
Shazreena Shukri buat pertandingan,
Siapa rasa nak join klik SINI saja.

Sorong papan tarik papan,
Buah keranji dalam perahu,
Hadiah pertandingan cukup menawan,
Takkanlah sanggup buat tak tahu.

Buai laju-laju,
Sampai rumah Saniah,
Jom join laju-laju,
Siapa menang saya ucap tahniah.

Keluar rumah pakai purdah,
Purdah di beli di Kuala Kedah,
Jari saya lenguh sudah,
Harap-harap saya bertuah.

Dari sini pergi ke sana,
Pergi ke sana menolak balak,
Penat saya reka semua,
Jangan suka-suka nak kopipes pulak!

Assalamualaikum WBT :)

Freebies: Background Songket


hari ni sha rajin kan jari jemari ni untuk buat background blog.
sha buat guna photoshop.
kalau nak ambil right click --> copy image url










Pre-Birthday Giveaway

ahlan wasahlan blogger semua :)
hari ni sha join lagi 1 GA.
hadiah nye pun boleh tahan superb and da boom.
so, sha nak ajak korang semua join GA ni jugak.
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html
klik SINI untuk join





sebelum korang join GA ni, KLIK SINI dulu
penganjur GA ni aka nadrah kita ni pun pandai design t-shirt taw.
antara design graphic yg nadrah buat:





so amacam? awesome kan hasil kerja dia.
kalau korang semua nak tempah design mcm kat atas or ada idea lain,
just klik SINI
harga yg di tawarkan pon sangat berpatutan.
paling murah RM10, ikut design graphic lahh.
kalau senang graphic nye, murah la.
kalau nak tahu info lanjut, korang boleh inbox nadrah kat FACEBOOK or call 017-2159505


selamat mencuba nasib pada yg join :)

assalamualaikum wbt






Contest Blog Paling Cantik 2013


Tadi masa tengah membalas kunjungan sha ada ternampak banner ni


so sha cakap dlm hati kenapa sha tak try.
first time sha try join contest GA bagai ni.
so, kalau korang nak join KLIK SINI
kat situ korang boleh baca syarat dan cara penyertaan.
nak kata blog sha ni cantik, kemas, menarik n da boom mmg tak lah
tapi sekadar mencuba nasib.
mana tahu ada luck. haha
kepada yg join tu, best of luck yeah kalian :)

Assalamualaikum wbt

Header: Live Like a DREAM


anak-anak sekalian, hari ni sha bermurah hati lagi. haha
sha buatkan korang header yeahh.
font ni penat sha cari.
at last, jumpa jugak.
alhamdulillah.
kalau nak ambil right klik --> copy image url.
jangan RE-FREEBIES!
amaran keras yea.












Kalau dah ambil, komen lah yea.

Assalamualaikum wbt

Header: Feel.Love.Alive


mari-2. header free :)
right klik --> copy image url :)












kalau ambil, komen la tawwww :)

assalamualaikum wbt

Header: a walk to remember

Right click ---> copy image url kalau nak ambil :)







kalau dah ambil, komen lah yea :)

assalamualaikum wbt

Header: Blogging is a Passion


hari ni sha rasa rajin sikit nak buat header.
sha buat header untuk newbies je.
kalau nak amek, copy image url je yea :)





lepas ambil, komen la taw :)

assalamualaikum wbt