Contest Blog Paling Cantik 2013


Tadi masa tengah membalas kunjungan sha ada ternampak banner ni


so sha cakap dlm hati kenapa sha tak try.
first time sha try join contest GA bagai ni.
so, kalau korang nak join KLIK SINI
kat situ korang boleh baca syarat dan cara penyertaan.
nak kata blog sha ni cantik, kemas, menarik n da boom mmg tak lah
tapi sekadar mencuba nasib.
mana tahu ada luck. haha
kepada yg join tu, best of luck yeah kalian :)

Assalamualaikum wbt

1 comment:

Syahmi Zaludin said...

Cantik tu bersifat subjektif lah bagi setiap orang. Ada orang rasa yang kemas tu cantik. Ada orang rasa yang serabut tu cantik.

Bergantunglah kepada kaca mata yang memandangnya. =)

syahmizaludin.blogspot.com