Giveaway She's Cantik Online Shop

hye u guys. jom join GA ni.
terutama bagi ladies, mmg ohsem lah hadiahnya.
klik banner untuk join :)
STEP 1
-buat satu entri tentang giveaway ni. tajuk entry "Giveaway She's Cantik Online Shop"
- copy banner diatas,link kan pd giveaway ni.
copy paste step 1 hingga step 4 kedalam entry giveaway anda
STEP 2
-LIKE fanpage . klik->  She's Cantik Online Shop. dan like.  WAJIB      -letakkan link like fanpage ini dalam entry giveaway anda.WAJIB
STEP 3
-copy paste ayat dibawah dan share link fanpage "She's cantik Online Shop" , di fb anda.
-jom shopping online kat sini, semua pada harga murah. semua nya sangat menarik. do like this fanpage too :) http://www.facebook.com/beautyladyonline
-dan berikan bukti seperti dibawah. WAJIB

STEP 4
-tag 5 orang . pastikan mereka tahu.. WAJIB
-tinggalkan link entry anda di ruang komen give away ini. tekan link -> "Ruang Comment Giveaway She's Cantik Online Shop"utk tinggalkan link entry anda.

TAG:
http://amyfendi.blogspot.com/
http://cahayashakira.blogspot.com/
http://lifeisdedicatedforhim.blogspot.com/
http://secawan-teh-hijau.blogspot.com/
http://www.eymasushoppe.blogspot.com/
http://caeshashi.blogspot.com/


p/s : giveaway ini akan ditutup pada 13 febuari 2013.
sekiranya penyertaan kurang dari 50 orang, admin akan batalkan giveaway ini. 
jom tag kawan2 sertai giveaway ni, semua orang pon boleh.
GOOD LUCK  :)

6 comments:

Yumida Huda said...

gdluck ye sis..nk join jgk la

follower ke 210

Shakira Pathi said...

all the best for this GA :)

Farhanah Mokthar said...

good luck dear.. jom singgah dan join peplum giveaway kt blog kita :))

sahizatul sahimi said...

@Yumida Huda join lahhh. memeriahkan GA katakan. haha. thanxx :)

sahizatul sahimi said...

@Shakira Pathi thanxx shakira <3

sahizatul sahimi said...

@Farhanah Mokthar nak join, tapi tak boleh nak post komen kat blog awak. napee?