Pre-Birthday Giveaway

ahlan wasahlan blogger semua :)
hari ni sha join lagi 1 GA.
hadiah nye pun boleh tahan superb and da boom.
so, sha nak ajak korang semua join GA ni jugak.
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html
klik SINI untuk join





sebelum korang join GA ni, KLIK SINI dulu
penganjur GA ni aka nadrah kita ni pun pandai design t-shirt taw.
antara design graphic yg nadrah buat:





so amacam? awesome kan hasil kerja dia.
kalau korang semua nak tempah design mcm kat atas or ada idea lain,
just klik SINI
harga yg di tawarkan pon sangat berpatutan.
paling murah RM10, ikut design graphic lahh.
kalau senang graphic nye, murah la.
kalau nak tahu info lanjut, korang boleh inbox nadrah kat FACEBOOK or call 017-2159505


selamat mencuba nasib pada yg join :)

assalamualaikum wbt






3 comments:

fiquecool said...

Assalamualaikum :) Saya dah join :)

Done follow:),follow me back k :)

Jom join Segmen yang Comel nih

http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Yaya NHA said...

Dari segmen sama . Jom ke blog kitee pulak ><

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

Iema Gurlz said...

hye...
dtg dr GA yg same
done follow ^^
meh singgah blog iema pulax
http://iema90.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html