GERAM!!!

sha rasa geram sgt hari ni.
rasa panas jee hati.
dah lama sha kena, tp sha sabar kan je.
tp hari ni dah tak maw sabar lagi!

nampak gambar besar gedabak tu?
tulahh manusia yg menyakitkan hati!
dia letak link ads churp2 ke, hape ke ntah kat cbox sha.
then masa sha nak BW td sha klik
then keluar lah benda ni


ni lah ads yg sha klik tu.
perhatian yea kat korang semua.
jangan sesekali letak link ads kat cbox ke, comment ke.
sbb sha takkan halalkan setiap kali sha klik benda tu.
jumpa kat akhirat nanti, sha nak tuntut
tak kira lah kau femes blogger ke, PM ke, menteri ke, cleaner ke, hape sekali pun yea.
fuhhhhh!

6 comments:

Shakira Pathi said...

marah betul ni :O

sahizatul sahimi said...

@Shakira Pathi bukan setakat marah, tp marah sgt dah ni. selalu terkena :(

Cik Zara said...

tulah selalu kena..geram betul rasanya klo ade kat depat rase nak sekeh2 je..hahaha...

sahizatul sahimi said...

@Cik Zara sekeh jgn tak sekeh. sekeh kuat2 taww. hahaha

NJihe.am said...

salam. singgah sini, geram juga orang letak ads macam ni kat blog. Apa pun mereka ada usaha nak cari rezeki lebih, kita tak perlu nak layan. Done follow, studioous.blogspot.com

sahizatul sahimi said...

@NJihe.am tu usaha dgn cara yg tak betul kan? usaha yg dia dpt tu tak berkat la.