Hadiah itu Present


tak jawab dosa, jawab sayang :)

hari ni sha nak story mory pasal hadiah aka present.
sha happy sgt hari ni sbb sha baru dpt 2 benda.


nampak tak ape tu?
tu lah hadiah yg sha dpt sebab menang contest.
Datin Norjuma buat contest dekat page Tudung Aidijuma - cetusan IDea Datin Norjuma
ni contest yg sha menang


buat ayat menarik berdasarkan gambar
ayat sha tak la menarik mane pon, tapi bolehlahh. haha


ni pulak berita gembira kedua sha dapat hari ni
sha dapat BR1M
yeaayyyyy!!
happy sangat, mane taknye.
sape yang nak bagi RM250 buta-buta je kat kite kan.
ahad ni kena claim.
tak sabarnya! tak sabarnya! tak sabarnyaa!
eh, tertiru Lisa Surihani dlm IAD pulak :p
so, tulah berita gembiranya.
harap korang pon gembira baca post panjang berjela ni :)

Assalamualaikum WBT :)



6 comments:

Shakira Pathi said...

durian runtuh dye dapat :D

Razil Tahir said...

amboi rezeki mencurah-curah...
say Alhamdulillah~ :)

sahizatul sahimi said...

@Shakira Pathi rezeki namanya tu :D

sahizatul sahimi said...

@Razil Tahir ehee, alhamdulillah :)

Nor Azimah said...

untung la dapt durian runth..saya x dapt yg br1m tu hukhuk...

sahizatul sahimi said...

@Nor Azimah alaa, kesiannya. boleh try lagi :)