Kes Buli Lagi!




apalah nak jadi dgn budak-budak sekolah zaman sekarang ni.
mak bapak hantar pergi sekolah utk timba ilmu.
tapi lain pulak yg di buat.
bila tengok video ni rasa geram sgt.
yg pembuli tu mmg takde hati perut.
yg di buli pulak mcm terlalu lemah smpai tak boleh nak melawan.
sanggup mulut tu kena sumbat dgn stokin.
pembuli tu takde maruah agaknya.
dah la perempuan, bertudung pulak.
harap sgt budak budak mcm ni di buang dari sekolah.
sekolah lain pun jgn ambil mereka belajar.
baru tahu rasa.
kesian lah mak bapak korang menanggung malu.
tengok dan fikir.
Assalamualaikum wbt.

Gula-gula Hati



Awak, saya sayang awak.
Sayang saya pada awak takkan pernah terpadam.
Baru berapa jam tak tengok muka awak, sy dah rindu :(
4 hari rasa mcm sekejap sangat berlalu.
Awaklah cinta hati pertama dan terakhir saya.
Pedulilah apa org nak cakap.
Yang pasti:
Saya Kenal Sayang Saya :)

Kenali Blog dan Saya


Jom join segmen

Klik banner utk join.

Sha mulakan dengan kisah blog.
Sha mula berblog pada Disember 2010.
Tujuan berblog sebenarnya suka2 pada mulanya tapi bertukar menjadi hobi pulak :D
Segala post dlm blog ni sha buat mcm diari pon ada, kongsi minat pon ada.
Header pertama sha dulu serius mcm hape je.
Header sekarang yg ni:

Sha suka buat benda yg simple sehabis boleh.
Mcm blog ni, supaya tak berat, org mudah baca, senang blogwalking :)

Oke now ceghita pasal sha.
Nama penuh, Nor Sahizatul Sahimi. Sha for short.
Umur dah 23 tahun.
Belum kerja.
Asal Perak.
Kuat makan and love baking :)

P/s: disebabkan suka baking, badan pon dah bulat mcm kek :D



Header Mustache

adakah anda pecinta mustache tegar?
korang nak tak header mustache?
tp simple jelahh.
sha takde lah terer sgt nak buat.
Right Click ---> Save as
Upload sbgai header korang kayy.
Kalau ambil tu, ringan2kan tangan utk komen.












Pandai-pandailah korang edit saiz bg ngam dgn header korang kayy.
Assalamualaikum wbt :)