Kenali Blog dan Saya


Jom join segmen

Klik banner utk join.

Sha mulakan dengan kisah blog.
Sha mula berblog pada Disember 2010.
Tujuan berblog sebenarnya suka2 pada mulanya tapi bertukar menjadi hobi pulak :D
Segala post dlm blog ni sha buat mcm diari pon ada, kongsi minat pon ada.
Header pertama sha dulu serius mcm hape je.
Header sekarang yg ni:

Sha suka buat benda yg simple sehabis boleh.
Mcm blog ni, supaya tak berat, org mudah baca, senang blogwalking :)

Oke now ceghita pasal sha.
Nama penuh, Nor Sahizatul Sahimi. Sha for short.
Umur dah 23 tahun.
Belum kerja.
Asal Perak.
Kuat makan and love baking :)

P/s: disebabkan suka baking, badan pon dah bulat mcm kek :D



12 comments:

yan shamba said...

hehe..suke gak baking..happy blogging :)

Alien Ohsem said...

23-year-old? Oh I thought you were a teen. around 17 or 16. Sorry *bow*

Mieya Atiera said...

Sama lah dengan Mieya. Berblog sekadar suka-suka, nak luahkan perasaan. At last dah jadi hobi. Hari-hari mesti mengadap blog

sahizatul sahimi said...

@yan shamba yeayy! kita berkongsi hobby :)

sahizatul sahimi said...

@Alien Ohsem hahaha. can't stop laughing! 17 or 16? rasa muda kembali. hahahaha

sahizatul sahimi said...

@Mieya Atiera haha. kann? sbb blog ni dh mcm diari kot kan? :)

Siti Zulaikha Shuib said...

blogwalking sini^^
hobi baking, boleh buat bisnes =)

sahizatul sahimi said...

@Siti Zulaikha Shuib ehee, seronok membaking je. tak prnah trfikir nak buat bisnes :)

zahidahwahid said...

wah!! suka baking ye? bolehlah buatkan kek for me... hahaha

sahizatul sahimi said...

@zahidahwahid haha. sgt sukaaa. tp kalau ada bahan lah :D

Liza Licha said...

hye.. jalan2 sini. .cantik nya blog.. nice la dear.

sahizatul sahimi said...

@Liza Licha eheh, terima kasih :)