Blog Review


Hari ni sha rasa mood baik datang.
So sha nak review blog adik ni.
Sha kenal dgn dia kat twitter.
Sha pon tak tahu sape follow sape dulu. Haha
Dah jadi mcm rapat pulak.
Sbb budak sorang ni perangai gila gila.
Layankan ajee.
Hahaha.
Just Kidding wanie yeah :D


Klik header untuk ke blog comel.

Masa duk twit kat twitter sha tak tahu pon dia ada blog.
Nampak sgt sha tak pernah tgok profile dia. Haha
Semalam masa sha twit nak edit blog, dia mintak link.
Baru sha g tgok profile dia.
Blogger rupanya budak ni *dalam hati*
So jom review blog dia.

Blog dia ada lagu Hip Hop.
Boleh tahan jugak la budak kecik ni kann. Haha
Tapi sha nak tanya, kenapa button follow dan dashboard wanie bertindih ni?
Salah coding ke?


About Wanie:

Budak kecik tu pon takot tgok wanie buat muka mcm tu. Haha

Assalamualaikum and hello..
ini lah dia tuan punya blog nama betul dia
Masnorillyana bt Mattan a.k.a wanie..a.ka.mas.a.k.a masnor.a.k.a yana
dia berasal dari negeri sembilan yang tercinta..
negeri sembilan tu dalam malaysia yer..*ok fine lawak bongok* 
usia dia akan meningkat
tiap kali tarikh keramat ni datang -->13.12.1995..
seorang mama.. so tu je lah salam

Mama lah sangat, awak tu baru 18 dik oii. Haha
Sha suka bila blogger guna background mcm lace tu.
Tapi bila sha buat background blog sha,
rasa mcm hape je. Haha

Overall sha tak rasa blog budak ni merapu mana pon.
Cuma mungkin dia je rasa mcm tu kott. Haha
90% out of 100% :)

Btw, terima kasih sudi kawan kita kat twitter :)
And sorry sebab menggunakan perkataan 'budak' di situ :)
Keep on Writing and Happy Blogging :)


1 comment:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

blogger, jom join!

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html