Bulk Review 2


Klik header untuk ke blog Jejari Ku Lincah Menari aka Syafawatikmal
Header blog ni sangat comel
Blog ni ringan, tersusun dan kemas.
Tapi lagi elok kalau lagu tu di tukar atau takde langsung pon takpe.
Bila sha bukak je link ni tadi, terperanjat sbb volume laptop pon dah kuat.
kuss semangat. haha
Then sha rasa seelok eloknya kurangkan penggunaan warna neon pada tulisan.
naik juling sha nak membaca. haha
tapi info yg di muatkan sgt menarik, terbaik dan up to date.
Keep on writing :)


Klik header untuk ke blog Bila C Gadis Mula Berbicara aka Murni
Sha suka blog Murni sbb cepat je loading.
Tapi sha kurang suka dgn pergerakan dlm blog.
Maksudnye terlampau byk ayat yg bergerak.
Contohnya pada sidebar dan bahagian bawah header.
Bila terlampau banyak pergerakan, sha mula rasa pening. haha
Then, about me pada sidebar ada 2.
Letak 1 pun dah mencukupi bg sha.
tapi overall sha rasa blog murni bestt.
byk input yg menarik yg murni kongsikan.
Keep on writing :)


Klik banner untuk ke blog The New Minded
Blog ini merupakan blog peribadi yg berkonsepkan 'I Think, I Write'
Blog ni sgt simple.
Tapi sha rasa pada bahagian Preffered Site tu agak berselerak.
Mungkin disebabkan oleh kehadiran ads yg tak di susun rapi
Apa yg sha suka dlm blog ni ialah Online Learning
Sesuai utk student yg malas baca buku. haha
Overall sha rasa blog ni okay.
Keep on writing :)

9 comments:

Murni Mohd Yusof said...

thanks review blog Murni...hehe
btw thanks coz bg komen plus pndpt tuk blog Murni...In Sha Allah t klu da masa Murni akan buat penambahbaikan erk...saja nk buat bbeza skit kat dlm blog ni... =)

sahizatul sahimi said...

@Murni Mohd Yusof terima kasih sudi join :)

Murni Mohd Yusof said...

sma2 :D

syafawatIkmal said...

Thanx for reviewing my blog.. and thanx jugak untk pendapat2 awk.. in sya Allah, sy akan cuba buat perubahan lain.. heheee..

sahizatul sahimi said...

@syafawatIkmal thanks for joining :)

ahmad said...

Hye thanks wat review sal blog sy tu yer...
Komen awk akan sy cube perbaiki dkt blog pasal ads tu..
Thanks

sahizatul sahimi said...

@ahmad terima kasih sudi join segmen sha :)

ahmad said...

@sahizatul sahimi
welcome jemput2 la singgah blog yer

pernah wat buku nilam??? jom komen dkt blog sy amacam... hehehe
http://thenewminded.blogspot.com/2013/05/buku-nilam.html

ahmad said...

assalamualaikum sha..
nak free domain x?? hosting murah..
hanya dari RM59.90 jer setahun.. cer tgk url sy... hehe..

xnk try ke?

http://www.ahmadhasif.info/2013/05/hosting-murah-domain-percuma.html