Bulk Review 3


Klik header untuk ke blog Rainbow
Sha terpegun bila baca URL blog ni.
nikmatipelangi.blogspot.com dan secara tiba tiba teringatkan Skittles
dan tak semena mena meleleh air liur. hahaha
oke, blog ni sangatlah simpleeeeeeeeeee.
dan sha rasa blog ni merupakan blog peribadi
sebab dari cerita yg di sampaikan.
sha suka tagline 'hidup adalah pilihan'
overall sha suka Skittles.
ehhhh! sha suka blog Rainbow ni. Ahaa
Keep on writing :)


Klik header untuk ke blog Cik Donut.
tengok pada header dah tahu blog ni comel kan?
Tapi sha kurang berminat dgn warna neon sebagai warna tulisan pada post.
sakit mata sha wahai Cik Donut --"
warna sgt memainkan peranan dlm blog
warna memang ikut kesukaan kita, tapi ikut citarasa pembaca jugak.
lebih elok warna ditukar kepada warna gelap berbanding neon.
Masih banyak yg boleh diperbaiki.
Secara keseluruhannya, sha suka.
90% markah untuk Cik Donut
Keep on writing :)


Klik header untuk ke blog Fatin Farhana
Memandangkan dia tak bagi sha copy header, terpaksalah sha print screen --"
Sha suka blog Fatin sebab blog ni kemas dan ringan.
Tapi sha nak tegur tentang blog list.
Seelok eloknya buat scroll pada bloglist 
memandangkan banyak sangat blogger dlm list fatin.
tapi sha puas hati dan suka blog fatin from header to footer
dan sha suka header tuu
Omeyyyyy sangat.
Keep on writing :)


8 comments:

Rainbow said...

terima kasih sebab review blog saya. Rainbow? saya suka pelangi. btw, hanya berkongsi rasa.

zahidahwahid said...

semua header cantik2...

Cik Donut said...

terima kasih sudi review blog cik donut n thnks bab bagi teguran kat tulisan tuh okey cik donut akan tukar ye hehe

sahizatul sahimi said...

@Rainbow terima kasih sudi join cik rainbow :)

sahizatul sahimi said...

@zahidahwahid eheh, sha review blog diorg je sis :)

sahizatul sahimi said...

@Cik Donut terima kasih sudi join segmen :)

Fatin Fana said...

Terima kasih review blog, bagi pendapat serta komen yang membina. singgah2 la selalu di http://nurinafarhana.blogspot.com. Oh, ni nak cakap, awak terkurang huruf 'H' dekat Farhana tu. Sepatutnya Farhanah :)

sahizatul sahimi said...

@Fatin Fana ouh. maaf yea. terima kasih sudi join segmen :)