Personal Review 3


Klik header untuk ke blog Siti Khadijah Yasiran aka Dieja.

Sha suka blog ni, simple, kemas dan sangat ringan.
Tak membebankan quota broadband. haha
Banyak polkadot yg comel.
Background dan title semua polkadot.
Tapi comell jeee.
Yg tak best, Dieja tak bg can sha copy gambar.
Header tu pon sha printscreen. Uhukk 
Tapi takpe, sha dpt copy apa yg patot je.

Kata Dieja:
kalau tengok blog saya ni memang x banyak follower and post pon kurang kan ? 
sebab nye memang baru bulan ni baru saya aktif .
sebelum ni busy dengan hostel and kerja .
tu yang blog ni agak terabai sebelum ni huhu (:


Tentang Dieja:
♥SITI KHADIJAH YASIRAN♥
♥18 YEARS OLD♥
♥BLOG EXIST SINCE :
DECEMBER 2010♥

Overall, sha bg 98% untuk Dieja.
Cuma kalau guna SCM music player ni, blog akan loading twice
 Maksudnye agak berat bg pengguna broadband.
Kalau guna Unifi lain lah.
Kelajuan cahaya --"
Tapi sha suka lagu Just Give me a Reason.
Tahniah berjaya menambat hati sha. *Over pulakk
Keep on Writing Dieja :)

4 comments:

Siti Khadijah said...

hye thank you ye . nanti saya tukar yang untuk lagu tu .
thanx again :)

sahizatul sahimi said...

@Siti Khadijah terima kasih jugak sudi join segmen sha :)

cikmisi leen said...

wahh ~ best nya direview ~ congrate ~ (y) ^_^ mmang comell je =)

sahizatul sahimi said...

@cikmisi leen isi masa terluang. haha