Personal Review 5


Klik header untuk ke blog Gegirl Gemuk.

First, Ika tak memenuhi syarat sebenarnya.
Tapi sha buat jugak.
Ika just paste banner tanpa completekan syarat lain.
tak caya g skodeng blog Ika --"

Blog Ika sangat simple.
Seelok eloknya blog archive tu Ika buatlah scroll supaya nampak lebih kemas.
Lagi 1, better tambah Google Friends Connect or follower list.
Daripada Ika guna tumblr punya version tu,
kadang blogger yg follow tu takde dlm list.

Tentang Ika:
NURUL SYAFIKAH MOHD RAZALI
Was born at Hospital Besar Seremban, 26 DECEMBER 1995
Was known as IKA or GEGIRL
Currently stayed at NEGERI SEMBILAN
I'm not SINGLE. I'm not TAKEN. I'm ALONE.

Kejiwangan Ika:
Hati kepunyaan aku ada satu je. Bukan dua. Bukan tiga.
Aku bukakan pintu hati aku dan aku letakkan kepercayaan yg tinggi kat kau
sbb aku rasa kau mampu jaga hati aku.
Aku harap kau jaga hati aku dengan baik.
Kalau kau hancurkan hati aku mungkin pintu hati aku akan tertutup
dan akan sukar untuk terbuka lagi.

See, jiwang kan Ika ni? Ahakss. jgn marah dikk :D 
Overall sha bg 4.5 out of 5 :)
Keep on Writing Ika :)

3 comments:

Gegirl Gemuk said...

Akak!!!! Hee tak marah pun la. Actually nak completekan hr tu tapi masa tu busy lepas tu lansung lupa laa kak. Hee, soryy sangat taww. Thanks yeaa :D

sahizatul sahimi said...

@Gegirl Gemuk takpee, benda dah settle :) terima kasih sudi join segmen :)

nur wanda Shuhada said...

jommm join http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html