Personal Review 6


Klik header untuk ke blog Beloggie Amy

Bila sha klik je URL blog Amy ni, rasa mcm love at first sight pulak.
Nak taw sebab ape?
Klik header tu.
Now korang percaya kan?
Comel 100%
Kemas 100%
Ringan 100%.
Walaupun Amy guna blogskin, sha rasa ada yg dia buat sendiri.
contohnya header tu.
Art dlm blog tu semua handmade Amy k. *Saluteeee!

About Amy:
1. amy for shortcut name
2.18teen y/o for this year 2013
3. suka berkawan | peramah | pemalu |
4. nak kawan dengan cik penganjur , boleh ? hehe

Point no 4 tu jawapannya boleh jee.
Tapi sha garang. sanggup? HAHAHA 

Bout her blog:
(a) diberi nama : beloggie amy
(b) blog ni dilahirkan pada : may2013
(c) blog ini bertemakan : ala ala kawaii
(d) tema warna blog amy : colourful
(e) blog ni amy gunakan sebagai : diari life amy | tempat untuk menghasilkan karya doodle amy |
(f) jenis blog : amy guna blogskins sebab mudah untuk di edit
Korang nak tengok art yg Amy hasilkan?



Comel kan?
Eh rasa mcm nak rempah doodle la pulak kat Amy ni :D
oke Amy, sha wish u all the best!
Keep on Writing! :)



2 comments:

amy sahaje said...

waa , thankyou awak sudi review blog amy . nak nanges pun ade ;p
btw , amy sanggup je kawan dgn budak garang :) kahkah ..
lastly , thanks again <3

sahizatul sahimi said...

@amy sahaje eh nak nangis nape ni? sha tak marah pon lagi. haha. kayy, terima kasih sudi join segmen :)