REVIEW: Pemenang Partner GA By Atiqah-Farah 1


Klik banner untuk ke blog Ifah.

First of all, sha ucapkan tahniah sebab menang GA yg dianjurkan oleh Atiqah dan Farah.

Sha suka dengan blog Ifah ni.
Sebab blog dia kemas jeee, cepat je loading.
Susunan sidebar pon kemas. Tak mcm blog sha, serabai. Haha
Tapi blog Ifah ni memang merata rata iklan.
Atas ada, scroll bawah sikit ada, dan scroll bawah lagi pon ada. Hehe
Betul betul nak duit masuk ni. Haha

Sha suka input yg di tulis dalam blog Ifah.
Semuanya berbentuk Islamik.
Tapi jangan ingat dia tak minat Kpop k.
Ifah pon Kpopers jugakkk.
Jom baca serba sikit mengenai Ifah.

NAMA: Latifah Bt Mohd Ashri
NAMA PEMES: Ifah Dafila
UMUR: 19 tahun
HOBI: Blogging, Facebooking dan Tweeting

Ni gambar Ifah ke?
Sha pon tak sure. 
Curi dari sidebar Ifah jee.

Overall, Sha puas hati dengan blog Ifah.
Happy blogging yeahh :)


1 comment:

ifah dafila said...

wahh~ syukran jiddan dear review blog ifah. btw, blog sya pon kemas jugak lorr, sedap memandang :)yess ! tu pic ifah syg, duk menung ap ntah :D