Pencarian Sponsor GA


Dengan limpah kurnia Nya, hari ni dapat lagi sha menhapdate post baru.
Wahai rakan blogger sekalian, sha nak uar-uarkan kepada semua bahawa sha sedang mencari sponsor untuk GA baru yang bakal di anjurkan oleh NASYA, sha dan beberapa blogger yang lain.
Oleh itu, sha berharap adalah sedikit sebanyak sponsor yang akan menyeponser GA tersebut.
Kalau ada yang nak sponsor, inbox sha di FB atau comment je dekat sini. Or mention dekat twitter.


Sha harap dengan kesudian korang sponsor barangan untuk GA akan memeriahkan lagi dunia blog tanah air.

P/S: Mood post hari ni skema gila :D

12 comments:

Cik Mun said...

ooo..okey :)

Pyka Zamberi said...

wanted to be the sponsor tapi sblum tu nk tnye, ble brlngsung n ble last date of GA

Nurhannah Nabyllah said...

saya ada inbox awak dekat facb tapi awak kena check dekat other folder sebab awak belum approve saya.

Mama Darwiish said...

inbox fb u

sahizatul sahimi said...

@Cik Mun :)

sahizatul sahimi said...

@Pyka Zamberi as soon as kita dpt semua sponsor :) end dlm 2 minggu mcm tu :)

sahizatul sahimi said...

@Nurhannah Nabyllah :)

sahizatul sahimi said...

@Mama Darwiish :)

Nur Azwa Edora said...

Saya berminat jadi sponsor . Hihi , Tinggalkan komen kat chatbox saya je . Eh ! Saya follow awak tau :) Comel betul blog ni ^,^

sahizatul sahimi said...

@Nur Azwa Edora Dah komen dekat cbox awak. Done follow awak jugak :)

zahidahwahid said...

dear, msg me dekat fb page...

sahizatul sahimi said...

@zahidahwahid done. cek inbox akak :)