3000 SLE Supporters Giveaway




klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Cash RM100 x 1, doodle ART button badge x 10, DuniaShida button badge x 3, perfume x 2, photo canvas (art kufi) x 3, photo canvas (typography canvas) x 3, Novel x 5, tudung bawal x 3, beauty tool x 1, bookmark limited edition x 15, pin ribbon x 2, topup RM10 x 8, topup RM5 x 5

3000 SLE Supporters Giveaway dianjurkan oleh DayangDeno dan disponsor oleh DayangDeno, NazrinaHussin, DuniaShida, Canvas D'Arte, Hawadah, Mojat, DyshaSahhir, MamaDarwiish, AkuMira, Pinkizluv, NadiaDiana, Cahaya Jannah, AdamFaiz, AisyaLieza, Nasuha, GreenAmila, CikkMira

Tamat 24 Oct 2013, 12malam

Easy Peasy Giveaway by FD Part 2




klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Set Shawl Cinta Jannah x 2, Dress x 2, Inner Magic + shawl x 3, Topup RM30 x 1, Topup RM10 x 1, Novel Love You Mr. Arrogant x 1, Button Badge Blogger x 6, dan Inner Bawal x 5

Easy Peasy Giveaway dianjurkan oleh Fatin Diana dan disponsor oleh Fatin Diana, Liliy Scarf, Blog Ieta, Daily Dress, Rubiey Scarf, dan LAC Touch Boutique.

Tamat 8 Nov 13, 10 malam

Salam Aidiladha 1434Hijrah

In Love With...


Semenjak dua tiga menjak ni sha jadi fanatik gila dengan lukisan inai. Atau lebih di kenali dengan nama Mehndi di India. Kaum Hindu terutamanya sangat kreatif dengan lukisan inai ni. Sehingga tak tercapai di akalku nak berfikir macamana diorang boleh menghasilkan Mehndi yang sangatlah kreatif, cantik, gorgeous dan yang penting sexy. Haha.

Sha rasa macam nak belajar jee cara melukis Mehndi ni. Tapi di sebabkan tangan yang agak keras dan kurang berseni, simpan ajelah niat nak melukis ni. Btw, kat Malaysia ada jual ke serbuk Henna ni? Kalau ada, tolong letak link kat comment box yeah. Kerjasama anda sangat sha hargai. So, jom terjah hasil kreatif Mehndi ni.

Yang ni bertemakan burung merak kebanggaan rakyat India.


Yang ni sha suka sebab dia macam ajar step by step dan sangat cantik.





Kalau korang perasan, semuanya dilukis dengan basic yang sama. Bermula dengan swirl dan lengkungan. Siapa yang nak cuba, tak salah. Pelukis henna ni dapat income besar tahu. Dengan modal yang sikit :)




Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida


Assalamualaikum, peace upon you.




Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :



 syarat-syarat wajib : 


  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini