AKHIRNYA AKU...


Nampaknya blog sha dah semakin berhabuk setelah agak lama sha menyepikan diri.
Berbulan rasanya sha pergi tanpa khabar berita kan?
Cewahhh ayat macam apa jeee. Haha
Post kali ni sha nak cerita apa yang berlaku sepanjang sha menyepikan diri.

Alhamdulillah pada 9 Disember lepas, sha dah start kerja under Polar Twin Advance M Sdn Bhd.
Company ni mengusahakan produk berasaskan kesihatan dan bukan kesihatan.
Antara produk kesihatan adalah produk untuk Knowles iaitu bantuan pendengaran.
Macam saudara saudara kita yang dah hilang deria pendengaran, kan guna alat tu.
Produk bukan kesihatan pulak ada macam macam jenis.
Tak perlulah sha cerita panjang lebar sebeb sha taw korang tak minta pon nak tahu kan? Haha

So, sha sekarang bekerja sebagai QA Inspector under SMT department.
Alhamdulillah.
Mungkin selepas 3 hingga ke 6 bulan, sha bakal di naikkan pangkat sebagai Assistant Engineer QA.
Sebab memang engineer tu sedang mencari pembantu dan dia dah pon buat sesi suai kenal dengan sha. Hehe

Pada 25 Disember lepas, sepupu sha selamat melayari rumah tangga bersama wanita pilihannya.
Alhamdulillah dan tahniah sha ucapkan kepada kedua pasangan mempelai.

Anak sedara yg dah nak sama besar. Haha

Adik sha dan anak sedara.

Adik sha dan anak sedara.

Adik adik dan anak sedara.

Mak dan sha :)

Mak dengan mak sedara.


2 comments:

Juliet ❤ said...

DAFTAR DI WHOHAA! DAN DAPATKAN GADGET IMPIAN

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/12/siapa-belum-join-whohaa.html

Mysara Ab Rahman said...

alhmdh..keje bek2