LIFE

Syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnianya kita masih di beri kesempatan untuk merasai nikmat hidup pada hari ini.
Panjang kemain mukadimah. Haha.
Okayy, after afew months kerja dekat Sanmina Systems M Sdn Bhd, Sha mula berhijrah dan mula berkhidmat di Plas-Tec Industries Sdn Bhd.
Sebagai Assistant Quality Assurance Executive.
Nama je EXECUTIVE tapi semuanya selevel. Tidak di beri hak eksklusif kayyy. Hahaha

For the time being, Sha rasa bolehlahh kerja dekat sini. Lagipun sebab kerjanya kurang stress berbanding kerja sebelum ni yang sangat memecahkan kepala. Yang pentingnya kena jaga kualliti produk as well as kena follow ISO 9001:2008.

Cerita pasal ISO ni, kilang Sha kerja ni baru je lepas kena audit uollssss. Auditor nya cerewet kemain hah. Melampau lampau benorr. Dah la pesen cakap pon tak berapa paham. Almaklumlah, cha ya nun alif. Haha.

Ohh lupa, tempat Sha kerja sekarang ialah di Sungai Siput. Yang mana plus minus 40 minit je kalau berulang balik kampung. Dekat sangat. So tetiap minggu Sha balik memandangkan rumah sewa takde mesin basuh. Balik tetiap minggu dengan alasan nak basuh baju. Padahal rindu mak. Haha

So rasanya that's all for now. Got to go now. Love and miss uollsss. Muahxx!

No comments: